Εδωσαν τα χέρια Ρεάλ-Κριστιάνο

Εδωσαν τα χέρια Ρεάλ-Κριστιάνο

Gazzetta team
Εδωσαν τα χέρια Ρεάλ-Κριστιάνο

bet365

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο
Η διοίκηση της «βασίλισσας» και ο διάσημος άσος βρήκαν τα σημεία σύγκλισης και συμφώνησαν στην επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες ημέρες, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου άσου μέσω των οποίων είχε εκφράσει δημόσια τη νοσταλγία του για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «AS» ο πρόεδρος των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, και συμφώνησαν στις επιμέρους λεπτομέρειες. Έτσι, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τον κοινό δρόμο τους για ακόμη τρία έτη, ήτοι έως το 2018, με τον Ρονάλντο να διατείνεται πλέον ότι δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ και είναι χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο στην Ισπανία.

«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», δήλωσε ο διεθνής Πορτογάλος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του. Με το νέο συμβόλαιο ο 28χρονος σταρ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάσουν στα 15 εκατ. ευρώ, έναντι των 10 εκ. που εισέπραττε μέχρι σήμερα, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης θα ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα