Όλα για την νίκη

Όλα για την νίκη

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα, ενόψει του αυριανού τελικού κόντρα στην Λετονία. Πάθος και προσοχή ζήτησε ο Σάντος.

Με μία προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λετονία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ζήτησε από τους διεθνής μας να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, καθώς το παιχνίδι αυτό είναι σαν... τελικός. Ο Σάντος θύμισε το τραγικό πρώτο ημίχρονο στο Λιχτενστάιν, το οποίο είναι παράδειγμα προς αποφυγή και ζήτησε από τους παίκτες να επιδείξουν το πάθος και την θέληση του δεύτερου μέρους του τελευταίου αγώνα.

Στα αγωνιστικά, ο Σάντος προτίμησε να μην ζορίσει τους παίκτες και έτσι δεν ανέβασε ρυθμούς, κάνοντας δίτερμα διάρκειας περίπου 45 λεπτών, ενώ οι πολλές δοκιμές που έγιναν, δεν επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα για την αρχική ενδεκάδα.

Παρόλα αυτά, επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν το παιχνίδι είναι ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, με τους Σιόβα, Παπασταθόπουλο μπροστά του, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα στα αριστερά, αντί του τιμωρημένου Χολέμπας.

Κατσουράνης και Μανιάτης θα βρεθούν στον άξονα, με τον Νίνη να βρίσκεται μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί και πάλι ο Μήτρογλου, ενώ στα φτερά θα βρεθούν οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς, που επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους.

 

Τελευταία Νέα