«Δεν γίνεται ο ΠΑΟ να μην παίζει για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
«Δεν γίνεται ο ΠΑΟ να μην παίζει για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Κώστας Κιάσσος έπαιξε στο φιλικό της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό και θεωρεί αδιανόητο οι πράσινοι να μην διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

Για την πορεία της καριέρας του: «Στο παρελθόν επειδή είχα την ευκαιρία να μιλήσω με Σαραβάκο, έχουμε δει πολλά παιδιά, όπως ο Νταμπίζας που έπαιξαν ποδόσφαιρο σε καλό επίπεδο.

Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με το εξωτερικό. Έχουμε άλλη νοοτροπία. Τον ποδοσφαιριστή τον έχουν ως ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει. Ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν από τον παίκτη σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται.

Θυμάμαι όλα τα χρόνια, ότι όσα κάνω από παιδί τα κάνω ακόμα. Δεν μου λείπει η προσωπική μου ζωή. Δεν έχω σκεφτεί πως θα είναι η ζωή μου όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να ζω στο ποδόσφαιρο, που το αγαπάω όσο τίποτα αυτό και την οικογένειά μου.

Η οικογένειά μου έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν θα μου άρεσε να παίζω και να κοροϊδεύω. Όταν φτάσω σ' αυτό το επίπεδο θα σταματήσω να παίζω για να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Ο Θεός μου έδωσε την ευλογία να κάνω το χόμπι μου δουλειά.

Δεν μου `χει περάσει από το μυαλό μου η μέρα που θα σταματήσω. Δεν σκέφτομαι ακόμα να σταματήσω. Έρχομαι από μια χρονιά καλή με τον Απόλλωνα που πήραμε την άνοδο και δεν το σκέφτομαι... Νιώθω και σωματικά πολύ καλά ακόμα και θέλω να συνεχίσω να παίζω. Σκέφτομαι την Παναχαϊκή, έχουμε πολλές υποχρεώσεις, η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και μόνο αυτό σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι ηλικιακά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θα συμφωνήσω ότι η εικόνα δεν ήταν καλή, όμως μετά το φιλικό διάβασα και πολλά σχόλια. Πολύ μουρμούρα, εν μέρει δικαιολογημένη, καθώς ο κόσμος θέλει να βλέπει καλή μπάλα και την ομάδα να κερδίζει.

Όμως έχει δημιουργηθεί μια νέα ομάδα, το λένε από την αρχή της σεζόν, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και θέλει χρόνο και αυτός και τα παιδιά. Γιατί οι πολλές αλλαγές δεν φέρνουν αποτελέσματα. Θέλουν πίστωση χρόνου και βάθος χρόνου για να αποδώσουν.

Δεν γίνεται όμως ο Παναθηναϊκός να μην παίζει για το πρωτάθλημα. Είναι αδιανόητο. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι, αλλά το μέταλλο της ομάδας αυτό θέλει. Θα πρέπει ωστόσο πρώτα να γίνει ομάδα, να γίνει ανταγωνιστικό σύνολο και μετά παιχνίδι με το παιχνίδι να μπαίνουν οι στόχοι. Το πιο εύκολο είναι να απαξιώνουμε τα πάντα».

Για τους Πράνιτς, Ατζαγκούν: «Είναι λίγες μέρες, αλλά μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Έχουν πολύ καλή ποιότητα και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν. Και τα ξένα παιδιά είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν. Έχει πολύ ενθουσιασμό και πολύ καλά στοιχεία ο Ατζαγκούν. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, δεν κρύβεται. Ζητάει συνέχεια μπάλα, παίρνει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα