Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

bet365

Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και πρόκειται για τους Αντώνη Αναστασίου, Σάββα Τοπαλίδη, Ελευθέριο Τασιούρα και Στάθη Τάχατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Αναστασίου και Σάββας Τοπαλίδης ανήκουν πλέον στην ομάδα της Κ20. Ο Αντώνης Αναστασίου γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν βασικό της μικτής Αθηνών – Περιφέρειας Αττικής και μέλος της Πρωταθλήτριας Περιφερικής ομάδας Αττικής Πελοποννήσου 96-97. Ο Σάββας Τοπαλίδης γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 1997, αποκτήθηκε από τον Θερμαϊκό Κορίνου, αποτελεί μέλος της μικτής Πιερίας και αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Επίσης, παίκτης της Κ15 είναι ο ποδοσφαιριστής Ελευθέριος Τασιούρας. Ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Άρη Θεσσαλονίκης και παίζει στη θέση του επιθετικού χαφ.

Τέλος ακόμη έναν παίκτη απόκτησε και η Κ13. Ο ποδοσφαιριστής Στάθης Τάχατος προέρχεται από την ακαδημία «Οι Αετοί». Ο νεαρός παίκτης είναι γεννημένος το 2001, αποτελεί μέλος της ΕΠΣΜ και αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα