«Γκάζια» και στα αποδυτήρια ο Αναστασίου

«Γκάζια» και στα αποδυτήρια ο Αναστασίου

Gazzetta team
«Γκάζια» και στα αποδυτήρια ο Αναστασίου

bet365

Το... χώσιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έμεινε μόνο στη συνέντευξη Τύπου, αλλά συνεχίστηκε από τον Γιάννη Αναστασίου και στα αποδυτήρια, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή.

Άγριο «χέρι» από τον 40χρονο τεχνικό στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, έπειτα από την αποκαρδιωτική τους εμφάνιση στο φιλικό με τους Πατρινούς. Αφού τους... ξεφώνησε -βάζοντας και τον εαυτό του στο κάδρο των ευθυνών- στη συνέντευξη Τύπου, ο Αναστασίου μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα και στα αποδυτήρια.

«Ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει που παίζετε. Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν επιτρέπεται μία ομάδα με το μέγεθος του Παναθηναϊκού να παρουσιάζει τέτοια εικόνα. Είναι ανεπίτρεπτο! Δεν είναι δυνατόν να νομίζετε ορισμένοι ότι έχετε κάνει κάτι, ενώ είμαστε μία νέα ομάδα που πρέπει διαρκώς να αποδεικνύει πράγματα. Τίποτα δεν έχουμε κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά ο Αναστασίου σύμφωνα με το «Goal» και πρόσθεσε:

«Ξυπνήστε λοιπόν πριν να είναι αργά, αναλογιστείτε σε ποια ομάδα παίζετε, βάλτε το κεφάλι κάτω, δουλέψτε, βγάλτε πάθος και παίξτε ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα