«Πιθανή πώληση Νίνη στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Πιθανή πώληση Νίνη στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ελληνας άσος είχε πολλές προτάσεις, όμως ήθελε Δικέφαλο. Πιθανή απόκτησή του στο τέλος της σεζόν!

«Ο Νίνης επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για συναισηματικούς λόγους» είπε ο διευθυντής των Παρμέντσι, Πιέτρο Λεονάρντι. «Ελπίζουμε να είναι μία καλή σεζόν για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε πολλές προτάσεις, όμως επέλεξε αυτούς».

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος «Ενιο Ταρντίνι« τον Ιούλιο του 2012 από τον Παναθηναϊκό, όμως πέρυσι έπαιξε μόλις σε 14 αγώνες και στους περισσότερους ήρθε από τον πάγκο.

«Ηταν μία μεγάλη επένδυση από την Πάρμα, πιστεύουμε στον παίκτη και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξή του αυτό τον χρόνο. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στον δανεισμό, όμως έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση για μία πιθανή πώληση στο τέλος της σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα