Σειρά Πανθρακικού να παίξει με Πλόβντιβ

Φώτης Καρακούσης
Σειρά Πανθρακικού να παίξει με Πλόβντιβ

bet365

Μετά τη Ξάνθη σειρά να αγωνιστεί με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ σε φιλικό αγώνα είναι ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής θα υποδεχθεί τους Βούλγαρους την Κυριακή στις 18:30.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί λόγω των αγώνων της Εθνικής με Λιχτενστάιν (εκτός) και Λετονία (εντός) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι ομάδες κοιτάζουν με φιλικά να διατηρούνται σε φόρμα. Μία από αυτές είναι και ο Πανθρακικός, ο οποίος μετά τη Ξάνθη, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και αυτός την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ την Κυριακή στις 18:30.

Οι Βούλγαροι ηττήθηκαν την Παρασκευή από τους Ξανθιώτες με 1-0, έχουν έρθει στην χώρα μας για μια μίνι προετοιμασία και την Κυριακή θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ο τεχνικός «πράσινων» της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία στο ματς αυτό, όχι μόνο να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να χρησιμοποιήσει και κάποιους που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα