«Κάτσε είσαι είδωλο!»

«Κάτσε είσαι είδωλο!»

Gazzetta team
«Κάτσε είσαι είδωλο!»

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας Λορίκ Τσάνα απένειμε τα εύσημα στον Έργκους Κάτσε για τη φωτογραφία με το μπλουζάκι του UCK!

Το θέμα του νεαρού μέσου του ΠΑΟΚ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο είναι δεδομένα ότι σε συγκεκριμένους κύκλους της χώρας του προκάλεσε θετικό αντίκτυπο. Ο Τσάνα, αρχηγός της Εθνικής ομάδας και παίκτης της Λάτσιο, σχολίασε με θετικό τρόπο μέσω Μέσου κοινωνικής δικτύωσης την πράξη του Κάτσε και τον χαρακτήρισε είδωλο!

«Μπράβο Έργκους, η Αλβανία σε υποστηρίζει και είσαι ένα είδωλο πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάνα, ο οποίος από το Κόσοβο και έχει τατουάζ τη σημαία της Αλβανίας.

* Υπάρχουν οι πληροφορίες πάντως, ότι το συγκεκριμένο σχόλιο έχει αναρτηθεί σε fun page του Τσάνα, και όχι στην προσωπική σελίδα του ίδιου του Αλβανού διεθνή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα