Ανακοίνωσε Κατάι, Μπεριάν ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Κατάι, Μπεριάν ο Πλατανιάς

bet365

Επίσημα παίκτες του Πλατανιά είναι οι Αλεξάνταρ Κατάι και Χερόν Σκάρλα Μπεριάν, καθώς οι Χανιώτες ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτησή τους.

Στην ανακοίνωση της απόκτησης δυο ακόμα παικτών προέβη σήμερα ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Αλεξάνταρ Κατάι από τον Ολυμπιακό, καθώς και την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Λιβεριανό Χερόν Σκάρλα Μπεριάν.

Αναλυτικά οι ανακοίνωσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον Λιβεριανό ποδοσφαιριστή Χερόν Σκάρλα Μπεριάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα