Σε απολογία ο Κάτσε

Σε απολογία ο Κάτσε

Gazzetta team
Σε απολογία ο Κάτσε

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Έργκους Κάτσε θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική του, λόγω του... γνωστού θέματος με το μπλουζάκι του UCK.

Το περιστατικό με τη φωτογραφία του νεαρού μέσου με μπλουζάκι του UCK έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προς το πρόσωπό του μόλις έγινε γνωστό το θέμα, ωστόσο δεν μένουν εκεί.

Ο δικέφαλος με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι: «Σε απολογία κλήθηκε ο Εργκούς Κάτσε. Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του».

Είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να στείλουν το μήνυμά τους έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, ενώ οι δικαιολογίες του παίκτη περί άγνοιας δεν τους καλύπτουν. Είναι λοιπόν σχεδόν βέβαιο ότι μετά τους αγώνες της Εθνικής του δεν θα γλιτώσει την «καμπάνα»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα