«Ο Νίνης έχει προοπτικές»

Gazzetta team
«Ο Νίνης έχει προοπτικές»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάρμα, Πιέτρο Λεονάρντι εξήγησε γιατί επέλεξε ο Νίνης να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Για τον δανεισμό του Νίνη: «Ελπίζουμε να κάνει μία καλή σεζόν και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ γιατί αυτό ενδιαφέρει άμεσα και την δική μας ομάδα»

Αν ήταν ευχαριστημένοι στην Πάρμα: «Είναι νέος ποδοσφαιριστής με προοπτικές. Στον Παναθηναϊκό είχε ένα πρόβλημα με την φυσική κατάσταση αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει και ελπίζουμε να δείξει την αξία του και να καταφέρει να παίξει πάλι στην Εθνική».

Αν η Πάρμα είχε και άλλες προτάσεις για τον Νίνη: «Ομάδες από διαφορετικά κράτη τον ήθελα αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε την Ελλάδα για συναισθηματικούς λόγους».

Αν θα υπάρχει έλεγχος: «Θα έρχεται συχνά κάποιος από την Πάρμα για να τον παρακολουθεί γιατί για εμάς ήταν σημαντική επένδυση».

Αν υπάρχει ρήτρα: «Δεν υπάρχει καμία ρήτρα αλλά το επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ είναι καλό. Στο τέλος του καλοκαιριού εφόσον υπάρχει διάθεση για αγορά θα το συζητήσουμε. Έχει μεγάλες προοπτικές για εμάς. Δαπανήσαμε ένα καλό ποσό κάναμε συμβόλαιο για πέντε χρόνια και το σωστό είναι να συνεχίσουμε».

Στο τέλος ανέφερε: «Του εύχομαι καλή τύχη. Τον πιστεύω προσωπικά πάρα πολύ και θα μου δώσει την ικανοποίηση αν κάνει μία καλή χρονιά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και επικρατεί το συναίσθημα. Έχει άλλη κουλτούρα, έχει καλή εθνική και είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει στην Ελλάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα