Hala Madrid από τον Κακά

Gazzetta team
Hala Madrid από τον Κακά

bet365

Hala Madrid είπε ο Μπέιλ στην παρουσίαση του, Hala Madrid είπε και ο Κακά στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του στους οπαδούς της Ρεάλ!

Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και με επιστολή που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ, αποχαιρετά όλους στη Μαδρίτη.

Η επιστολή του:

«Τέσσερις σεζόν ήταν πολλές για την αφιέρωση και τη βελτίωσή μου. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα τα λευκά κατάφερε να κερδίσω τρεις τίτλους. Σέβομαι απόλυτα αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Τώρα μπορώ να ξεκινήσω μία νέα καριέρα, αλλά θα θυμάμαι με αγάπη τις καλές στιγμές που έζησα στην Ισπανία και τη διαβεβαίωσε ότι κάθε προσπάθεια έγινε με γνώμονα την επιτυχία. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά θα ένα μέρος της ιστορίας ενός σπουδαίου συλλόγου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα στην ζωή μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, όλους τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και όλους εκείνους που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ πολύ και… Hala Madrid! »

 

LA LIGA Τελευταία Νέα