Tα δεδομένα για Κούπερ

Tα δεδομένα για Κούπερ

Gazzetta team
Tα δεδομένα για Κούπερ

bet365

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Ηλιάδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της «κίτρινης» ΠΑΕ περιμένει την απάντηση του Αργεντινού, έχοντας στα υπόψιν κι άλλα ονόματα με καλό όνομα από το εξωτερικό.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θεωρείται από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ότι «είναι έμπειρος, ικανός και θα δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας», όπως αναφέρθηκε και στη σχετική ανακοίνωση. Η πλευρά του Άρη ήρθε σε επαφή με την πλευρά του Αργεντινού για τον διακανονισμό για το 99, με τον ίδιο να δέχεται σημαντικό «κούρεμα» στις οφειλές του και το κλίμα δείχνει καλό. Ο Ηλιάδης προσέγγισε το δικηγόρο του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση του Άρη κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ.

Ο ίδιος γενικώς φέρεται να έχε κασέ 600.000, ενώ πρόσφατα του πρότειναν 800.000 από ρωσική ομάδα. Δεδομένα όμως ο Άρης δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο και ο Κούπερ το καταλαβαίνει. Η απάντησή του αναμένεται μέχρι το μεσημέρι, με τον Ηλιάδη να έχει ήδη κάνει την έρευνά του σε περίπτωση που δεν προχωρήσει, ενώ πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Αναστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα