Με αυτούς θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Με αυτούς θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Δημήτρης Τομαράς
Με αυτούς θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συμπεριλήφθηκε τελικώς στην λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα. Ποιοι παίκτες είναι σε αυτήν και ποιοι όχι.

Ο Ολυμπιακός δήλωσε την Τρίτη στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ (λίστα Α). Στην λίστα δεν είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Μιγκέλ Τόρες και ο Μάρκο Στσέποβιτς. O Ισπανός μπακ δεν είναι ακόμα σε φουλ ετοιμότητα και προτιμήθηκαν άλλοι αμυντικοί ενώ ο Σέρβος διεθνής φορ έπαιξε και στα δύο ματς της Παρτιζάν με την Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εν τέλει δεν δηλώθηκε και ενώ δεν είναι ακόμα στο 100%.

Off τέθηκαν και οι Τάσος Παπάζογλου, Ρόι Κάρολ, Πάμπλο Κοντρέρας και Ραφίκ Τζιμπούρ με τους τρεις τελευταίους να είναι έτσι και αλλιώς εκτός πλάνων. Αντίθετα στην λίστα είναι όπως αναμενόταν νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπονγκ, Ντινγκά και Γιαταμπαρέ ενώ μπήκαν και οι Χολέμπας και Μασάντο. Πιο αναλυτικά εκείνη απαρτίζεται από τους: Μπονγκ, Κάμπελ, Χολέμπας, Τσόρι Ντομίνγκες, Φουστέρ, Ρομπέρτο, Μανιάτη, Μανωλά, Μεντζανί, Μέγιερι, Ολαϊτάν, Μήτρογλου, Ντινγκά, Παπαδόπουλο, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για την Ευρώπη ανά θέση είναι:

Τερματοφύλακες: Μπάλας Μέγιερι, Ρομπέρτο Χιμένεθ, αμυντικοί: Γκαετάν Μπονγκ, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Μανωλάς, Καρλ Μεντζανί, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λεάντρο Σαλίνο και Δημήτρης Σιόβας, μέσοι: Τσόρι Ντομίνγκες, Νταβίντ Φουστέρ, Τζοέλ Κάμπελ, Γιάννης Μανιάτης, Ντελβέν Ντινγκά, Βλάντιμιρ Βάις, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Πάολο Μασάντο και Ανδρέας Σάμαρης, επιθετικοί: Μάικλ Ολαϊταν, Κώστας Μήτρογλου και Χαβιέρ Σαβιόλα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα