Νέο φλερτ του Τζιμπούρ με Τουρκία…

Νέο φλερτ του Τζιμπούρ με Τουρκία…

Διονύσης Δελλής
Νέο φλερτ του Τζιμπούρ με Τουρκία…

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ράφικ Τζιμπούρ στην Τουρκία, αλλά και τη λίστα για το Champions League.

Η μεταγραφική περιόδος ολοκληρώθηκε –σχεδόν σε όλη την Ευρώπη-. Το παράθυρο ενίσχυσης όμως είναι ακόμη «ανοιχτό» στην Τουρκία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται, ο Ραφίκ Τζιμπούρ να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Τρομοκράτης βρίσκεται σε συνομιλίες με σύλλογο της Süper Lig και ίσως να προκύψουν εξελίξεις ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Αντίθετα και παρά τα όσα συνεχίζουν να γράφονται για την Μπεσίκτας, και τον Χοσέ Χολέμπας είναι πολύ δύσκολο ο διεθνής μπακ να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Σήμερα μάλιστα ο Ολυμπιακός δηλώνει τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αριστεροπόδαρος μπακ αναμένεται να είναι κανονικά σε αυτή. Με βάση τα όσα κυκλοφορούν στην Τουρκία, η Μπεσίκτας θέλει τον Χολέμπας δανεικό. Άρα το θέμα δεν θα προχωρήσει. Τουλάχιστον αν δεν αλλάξει κάτι σοβαρά…

Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου και ο Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος αναμένεται να βρίσκεται επίσης στην «λίστα» των Ερυθρόλευκων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Και μιας και δεν υπάρχουν δικαίωμα για «αλλαγές» σε αυτή, από τη στιγμή που θα είναι εντός δεν θα αποχωρήσει και από την ομάδα.

Η λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον θέμα της ημέρας για τους Πειραιώτες. Με βάση υπολογισμούς, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να δηλώσουν ως και 21 ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπολογίζοντας και τον Τζιμπούρ οι ποδοσφαιριστές είναι 28. Άρα θα πρέπει επτά να μείνουν χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στον… πόλεμο των Άστρων.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τους:

Ρομπέρτο, Κάρολ, Μέγιερι

Σαλίνο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μπονγκ, Τόρες, Παπαδόπουλο, Σιόβα, Μανωλά, Μεντζανί, Κοντρέρας

Εντινγκά, Σάμαρη, Μανιάτη, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μασάντο

Φουστέρ, Βάις, Κάμπελ, Όλαιτάν, Μήτρογλου, Σαβιόλα, Τζιμπούρ και Σέποβιτς.

Λογικά ο σίγουρος (αποκλεισμένος) της υπόθεσης είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Λογικά θα είναι «εκτός» και οι Κοντρέρας, Κάρολ. Ίσως και ο Παπάζογλου καθώς υπάρχουν πια πολλές επιλογές και στις θέσεις των στόπερ, αλλά και στους δεξιούς μπακ (εκεί υπολογίζεται και ο Μανιάτης). Για τους υπόλοιπους; Θα πληροφορηθούμε μέσα στην ημέρα. Με δεδομένο πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή 14 νέα πρόσωπα στην ομάδα του, είναι πολύ πιθανό να μείνουν εκτός λίστας και κάποιες μεταγραφές. Ίσως ένας νεοφερμένος. Ίσως και δύο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα