«Βόμβα» Αρσεναλ με Οζίλ!

Γιώργος Κοντογεώργης
«Βόμβα» Αρσεναλ με Οζίλ!

bet365

Παίκτης των Gunners και με τη βούλα ο Γερμανός playmaker, σε μία ιστορική μεταγραφή!

«Θέλω να βοηθήσω την Αρσεναλ να κατακτήσει ξανά τίτλους» ήταν η δήλωση του 24χρονου που έβαλε το όνομά του δίπλα σε αυτά των Μπέιλ και Νεϊμάρ και αναμένεται να προκαλέσει «σεισμό» στο «Emirates».

Ενα από τα κορυφαία «μπαμ» της μεταγραφικής ολοκλήρωσε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κάνοντας δικό της ίσως τον κορυφαίο passer αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ο 24χρονος στα τρία χρόνια του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μοίρασε 74 ασίστ και για τις επόμενες σεζόν θα... σερβίρει στο Λονδίνο με τη φανέλα της Αρσεναλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ -που παίρνει τη φανέλα με το «11»- αποκτήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2010 αντί 15 εκατ. ευρώ, αφού το συμβόλαιό του έληγε σε έναν χρόνο και ο αριστεροπόδαρος άσος είχε τότε την τύχη να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος πήρε τον νεαρό εξτρέμ, τον πέρασε στον άξονα και μέσα σε μερικά χρόνια τον μεταμόρφωσε σε playmaker παγκόσμιας κλάσης.

To deal των συνολικά 50 εκατ. ευρώ αποτελεί την πιο δαπανηρή αγορά στην ιστορία της Αρσεναλ, την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και την πιο ακριβή μετακίνηση Γερμανού παίκτη ever.

Στο video μπορείτε να δείτε όλες τις ασίστ του Γερμανού με τη φανέλα των Μερένγκες...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα