«Θα ήμουν θρασύς αν υπολόγιζα τους έξι βαθμούς!»

Gazzetta team
«Θα ήμουν θρασύς αν υπολόγιζα τους έξι βαθμούς!»

bet365

Ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του και τη συγκομιδή βαθμών.

Η Καλλονή αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος και με την εικόνα της έχει εντυπωσιάσει. Ο προπονητής της, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στον NovaΣπορ FM για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του και τονίζει ότι η ομάδα του έχει παίκτες με ποιότητα, τους οποίου πολλοί δεν γνωρίζουν.

Αναλυτικά μίλησε για:

Την πορεία της Καλλονής στο πρωτάθλημα: «Θα ήμουν θρασύς αν είχα υπολογίσει ότι θα παίρναμε έξι βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Κι όποιος είναι θρασύς, το πληρώνει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όχι μόνο από τη συγκομιδή μας, αλλά και από την εικόνα της ομάδας».

Το ρόστερ της Καλλονής: «Πολλοί δεν ξέρουν την ποιότητα των παικτών που έχουμε. Έχω πολύ καλούς παίκτες. Αυτοί οι 12-13 παίκτες έχουν ταλέντο και βγάζουν ένα ποιοτικό προϊόν. Πάντως η ομάδα είναι αυτή που σε σώζει και πετυχαίνει τους στόχους. Ο καλός παίκτης είναι απλώς ένα συν. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία με τη βοήθεια και της διοίκησης».

Την προσθήκη του Χουανλού: «Νομίζω πως είναι η σπουδαιότερη μεταγραφή μας. Είναι ένας παίκτης που ήταν ενεργοποιημένος σε υψηλό επίπεδο μέχρι τον Ιούνιο. Επίσης ο Περόνε είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ούτε εγώ τον έχω δει ακόμη (γέλια)».

Τη φυγή του και την επιστροφή του στην Καλλονή: «Είχαμε μια πολύ καλή πορεία στην πρώτη μου θητεία και διατηρήσαμε μία φιλία με τον πρόεδρο. Δεν ήταν δυνατό να τα σπάσουμε. Τότε δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να υποσχεθώ κάτι καλύτερο και να παραμείνω. Όταν δεν συμφώνησα, ο πρόεδρος επειδή με εκτιμούσε με ρώτησε ‘αν ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα, θα έρθεις;’. Κι εγώ απάντησα ‘και βέβαια θα έρθω’. Έτσι αυτό το καλοκαίρι συνεργαστήκαμε και πάλι».

Τη μέχρι τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Η βαθμολογία έχει γυρίσει ανάποδα. Οι νεοφώτιστοι παίζουν καλύτερα από τους άλλους, ο Εργοτέλης, ο Παναιτωλικός, εμείς… Αντίθετα οι ομάδες που ήταν ψηλά έχουν μία πτώση. Πιστεύω πως ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης σύντομα θα βρουν το δρόμο τους, γιατί έχουν καλό υλικό».

Την απόδοση του Λεάντρο: «Ο Λεάντρο έχει ταλέντο και θα γίνει ακόμη καλύτερος με την εμπειρία. Θα σκέφτεται πιο γρήγορα και θα βοηθά την ομάδα περισσότερο. Έναν νεαρό παίκτη δεν πρέπει να τον μπερδεύεις».

Τον Κώστα Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ένας προικισμένος σέντερ φορ. Όσες φορές έπαιξε έδειξε την ποιότητά του. Για μένα είναι ένας παίκτης που πρέπει να παίζει και στην Εθνική ομάδα συνεχώς».

Τη μεταγραφή του Μπέιλ στη Ρεάλ: «Σε κουφαίνει αυτός ο αριθμός. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αξίζει αυτά τα λεφτά, ειδικά αυτούς τους καιρούς. Ακόμη και ‘παπάδες’ να κάνει ή και τριάντα γκολ να βάλει… Πόσο κοστολογείς το γκολ; Ο Μπέιλ είναι νέος ακόμη και θα δώσει εξετάσεις για το αν θα αντέξει σε αυτή την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα