Δυσκολεύει του Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Δυσκολεύει του Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δυσκολεύει του Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Η περίπτωση μεταγραφής του Αλεξάνταρ Λούκοβιτς στον ΠΑΟΚ δείχνει να δυσκολεύει, με τη Ζενίτ να μην τον αφήνει ελεύθερο, τη στιγμή που έχει υψηλές απολαβές.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Αλεξάνταρ Λούκοβιτς ψάχνει ο ΠΑΟΚ, όπως έγινε γνωστό από χθες. Ωστόσο, φαίνεται η περίπτωση μεταγραφής του στον «Δικέφαλο» του Βορρά να δυσκολεύει. Συγκεκριμένα, η Ζενίτ και ο παίκτης παίζουν... παιχνίδια τακτικής στις διαπραγματεύσεις του να λυθεί το συμβόλαιό του (λήγει το 2014), όπως γράφει η Goal.

Μάλιστα, τονίζεται πως εφόσον ο Σέρβος μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους, τότε θα πρέπει να δεχτεί και μείωση των ετήσιων απολαβών του, με δεδομένο ότι στον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης παίρνει 1,4 εκατομμύρια ευρώ και πως ο ΠΑΟΚ έχει σκοπό να το προσφέρει κοντά στις 500.000, που σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξει τις απολαβές στο 1/3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα