«Μπαμ» με Αρναούτοβιτς η Στόουκ

Gazzetta team
«Μπαμ» με Αρναούτοβιτς η Στόουκ

bet365

Σημαντική κίνηση για τη Στόουκ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκο Αρναούτοβιτς από τη Βέρντερ για τέσσερα χρόνια.

Παίκτης της Στόουκ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Μάρκο Αρναούτοβιτς. Ο φορ της Βέρντερ μετέβη στην Αγγλία, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ήταν επιτυχείς, και ανακοινώθηκε από τους «Πότερς», που ξόδεψαν περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί.

Ποιος είναι

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1989 στη Βιέννη και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τβέντε το 2006. Στην ολλανδική ομάδα μέτρησε 44 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ για μια σεζόν αγωνίστηκε στην Ίντερ, όπου είχε μόλις 3 εμφανίσεις δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα. Μάλιστα, στο Μιλάνο πήγε τη σεζόν 2009-2010, όταν οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη 2010 αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη Βέρντερ, με τη φανέλα της οποίας είχε 72 συμμετοχές και 14 γκολ (26, 5 την περασμένη σεζόν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα