Γιαταμπαρέ και επίσημα!

Γιαταμπαρέ και επίσημα!

Δημήτρης Τομαράς
Γιαταμπαρέ και επίσημα!

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και τυπικά είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που έκανε λόγο για μια «σπουδαία εξέλιξη» στην καριέρα του!

Ο παίκτης έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κυριακή την απόκτηση του. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο πρώην παίκτης της Μπαστιά, Σαμπού Γιαταμπαρέ τόνισε για το νέο... βήμα στην αγωνιστική του καριέρα: «Η έλευσή μου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, είναι μία σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα μου και για αυτό είμαι χαρούμενος».

Για τον διεθνή παίκτη από τον Μάλι δεν διευκρινίστηκε για πόσα χρόνια υπέγραψε αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να ανεβάσει αρκετά την προσφορά του για τον αποκτήσει από την Μπαστιά, κάτι που έγινε. Με αυτήν την προσθήκη οι Πειραιώτες έφτασαν τις 17 μεταγραφές ενώ ίσως γίνει ακόμα μία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα