«Στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!»

«Στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!»

Gazzetta team
«Στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας!»

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έφτασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα! Έτοιμος για να παίξει σε περίπου δύο βδομάδες ο Κροάτης.

Ο έμπειρος Κροάτης διεθνής, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, έφτασε στην Ελλάδα στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου και στις πρώτες δηλώσεις του έδειξε ότι γνωρίζει αρκετά για τον Παναθηναϊκό, ενώ υποστήριξε ότι θέλει περίπου 15 μέρες για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα επειδή είχα κάποια προβλήματα στη Σπόρτινγκ, δεν έπαιζα και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ήταν δύσκολο να τα βρούμε με τη Σπόρτινγκ, αλλά στο τέλος βρήκαμε τη λύση και είμαι εδώ. Θέλω να πω ένα γεια στην Ελλάδα και στους οπαδούς της ομάδας, είμαι εδώ για να προσφέρω!», τόνισε αρχικά ο Πράνιτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα: «Περιμένω να αρχίσω τις προπονήσεις, αλλά ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερο ομάδα στην Ελλάδα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να γινόμαστε καλύτερα. Πέρυσι ξέρω ότι η ομάδα είχε όλα τα προβλήματα, αλλά φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ξέρει την... καλή σχέση του «τριφυλλιού» με τους Κροάτες: «Ξέρω ότι υπάρχει παράδοση για τους Κροάτες, είναι ένα πολύ καλό συναίσθημα για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους κάνω περήφανος». Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την κατάστασή του: «Θα δούμε, πρώτα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαι έτοιμος να παίξω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είναι καλό που έχουμε τη διακοπή, ίσως είμαι έτοιμος σε περίπου 15 μέρες».

Ο Πράνιτς τόνισε ότι «ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό, έχω μιλήσει με τον Ασάνοβιτς, υπάρχει και ο Σίλντενφελντ και δεν θα έχω πρόβλημα να εγκλιματιστώ», ενώ όσον αφορά την κουβέντα του με τον Αναστασίου, ο οποίος τον έπεισε να φορέσει την πράσινη φανέλα, είπε: «Ξέρω τον Γιάννη από το Ολλανδικό Πρωτάθλημα. Έχουμε μιλήσει, μου έιπε τα καλύτερα για το σύλλογο και την ομάδα και θεώρησα ότι είναι μια καλή απόφαση να έρθω». Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε υπομονετικά και με χαμόγελο με όσους τον προσέγγισαν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα