Σημαντικό τεστ με Καλλιθέα

Σημαντικό τεστ με Καλλιθέα

Gazzetta team
Σημαντικό τεστ με Καλλιθέα

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα σε φιλική αναμέτρηση, με τον Τραϊανό Δέλλα να περιμένει να δει επιτέλους στο γήπεδο τους παίκτες του να «βγάζουν» τα όσα δουλεύουν.

Η Ένωση δεν κατάφερε αν δείξει καλό πρόσωπο στα τεστ με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου και το ματς με την Καλλιθέα είναι σημαντικό ως προς αυτό, με τον «Τράι» να θέλει να δει την καλή εικόνα της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε το 4-2-3-1 και προορίζει για την κορυφή της επίθεσης τον Ντακόλ, ο οποίος αποκτήθηκε για να αλλάξει τα δεδομένα στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ανάκογλου αναμένεται να πάρει θέση στον άξονα δίπλα στον Κορδέρο, ενώ βασικός λογικά θα ξεκινήσει και ο Πλατέλλας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Πόποβιτς, ο οποίος όμως στην προπόνηση έπαιξε με τους αναπληρωματικούς. Για πρώτη φορά σε φιλικά φέτος ο Δέλλας ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, δείχνοντας ότι θέλει όλοι να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα.

Η αποστολή: Καραγκιολίδης, Βούρας, Τσούπρος, Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ντακόλ, Μούργκα, Καζβιρόπουλος, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Γροντής, Παυλής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Κέζος, Σταθάκης, Αργυρίου, Παληαρούτας, Ζιβάνοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα