Γιαταμπαρέ τετραετίας!

Γιαταμπαρέ τετραετίας!

Κώστας Παλαιολόγος
Γιαταμπαρέ τετραετίας!

bet365

Στον Ολυμπιακό για τα τέσσερα επόμενα χρόνια «έκλεισε» ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν σε τελική συμφωνία με την Μπαστιά για την αγορά του 24χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι. Υπέγραψε ο παίκτης.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με την Μπαστιά για την απόκτηση του 24χρονου ανασταλτικού μέσου από το Μάλι, ο οποίος έρχεται με σκοπό να προσδώσει ποιότητα σε μία θέση, όπου αποδεδειγμένα οι Πειραιώτες «πονούν» .

Αυτό γνωστοποιήθηκε απόψε στη Γαλλία, με την Equipe να αναφέρει ότι το απόγευμα της Παρασκευής τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο 24χρονος μέσος από το Μάλι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που έδωσε 2,5 εκ. ευρώ στην Μπαστιά.

Ο Γιαταμπαρέ έχει να επιδείξει πλούσια θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται από το 2008 φορώντας τις φανέλες των Καέν Μονακό και Μπαστιά.

Σημειώνεται ότι φέτος, ο 24χρονος έχει αγωνιστεί και στα 3 παιχνίδια με την Μπαστιά που έχουν δοθεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Μάλιστα, στην μοναδική νίκη της ομάδας κόντρα στην Βαλενσιέν με 2-0 μοίρασε τις δύο ασίστ.,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα