«Μπηχτές» Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ

«Μπηχτές» Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
«Μπηχτές» Τζαβέλλα για ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα που έχει αποδέκτες όλους όσους ισχυρίζονται πως η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ναυάγησε λόγω εμπλοκής του Ολυμπιακού. Μάλιστα καλεί την διοίκηση του ΠΑΟΚ να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για την διακοπή των συζητήσεων.

Ο διεθνής αμυντικός μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Αλλά κυρίως γι’ αυτούς που είπαν στις τελευταίες ώρες πως ο Ολυμπιακός χάλασε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. «Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως ο λόγος μου είναι συμβόλαιο κ δεν το αθετώ πότε! Κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων!». Λίγο αργότερα και αφού τα μηνύματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν πολλά για το θέμα της μη μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ και αν σχετίζεται ο Ολυμπιακός έγραψε τα εξής:«Δεν πάω στον Ολυμπιακό κ ούτε έχω μιλήσει μ αυτόν… Επαναλαμβάνω πως εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δικαιούται να ξέρει. Ελπίζω η διοίκηση να τον ενημέρωση έγκαιρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα