«Μπορούμε κάτι καλύτερο από πέρυσι»

«Μπορούμε κάτι καλύτερο από πέρυσι»

Κώστας Παλαιολόγος
«Μπορούμε κάτι καλύτερο από πέρυσι»

bet365

Την πίστη του για πρόκριση εξέφρασε ο προπονητής της Άντερλεχτ Γιον Φαν Ντε Μπροκ, ο οποίος υποστήριξε ότι η πρωταθλήτρια Βελγίου μπορεί στον όμιλο που κληρώθηκε κόντρα σε Μπενφίκα, Παρί και Ολυμπιακό να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξέφρασε ο Γιον Φαν Ντε μπροκ. Ο προπονητής της Άντερλεχτ στις τοποθετήσεις του τόνισ εότι η πρωταθλήτρια Βελγίου έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει απέναντι σε Μπενφίκα, Παρί και Ολυμπιακό.

«Είναι μια καλή κλήρωση για την Άντερλεχτ και σίγουρα θα μαζέψουμε κάποιους πόντους. Φυσικά δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε καμία ομάδα, γιατί αυτό θα ήταν κάτι πολύ επικίνδυνο στο Champions League. Σίγουρα έχουμε μια ευκαιρία και φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε και μετά το χειμώνα στις ευρωπάικές διοργανώσεις. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απο πέρυσι, είτε τερματίζοντας στη τρίτη θέση, είτε ως δεύτεροι» ήταν τα λόφια του προπονητής της πρωταθλήτριας Βελγίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα