Καραγκούνης: «Φτάσαμε στην πηγή, αλλά...»

Καραγκούνης: «Φτάσαμε στην πηγή, αλλά...»

Gazzetta team
Καραγκούνης: «Φτάσαμε στην πηγή, αλλά...»

bet365

Την πικρία του για το γεγονός ότι η ομάδα του άγγιξε την πρόκριση αλλά δεν κατάφερε να την πάρει εξέφρασε ο παίκτης του Ατρομήτου Θανάσης Καραγκούνης.

Ο άσος του Ατρόμητου ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, πετυχαίνοντας ένα γκολ και κερδίζοντας το πέναλτι που έχασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Το 0-2, ωστόσο, τον άφησε πικραμένο. Αμέσως μετά τη σφύριγμα της λήξης μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι η ομάδα του έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

«Το πιστέψαμε, μπήκαμε πολύ δυνατά, προσπαθήσαμε και χτες μέχρι τη στιγμή που διακόπηκε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο νεαρός άσος για να προσθέσει, σχετικά με την επανέναρξη την Παρασκευή: «Ήμασταν ενωμένοι σήμερα και το πιστέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε χαμένες ευκαρίες με πιο κλασικές το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι. Φτάσαμε κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για την επειρία των δύο ματς, απάντησε: Είναι εμπειρία, ωστόσο το όνειρο ολων μας ήταν να μπούμε στους ομίλους .Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε ως εδώ και μας υποστήριξε. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και πικραμένος για το ότι δεν προκριθήκαμε. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δυστυχώς δεν ήπιαμε νέρο», κατέληξε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα