«Με την απόφαση τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος»

Gazzetta team
«Με την απόφαση τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε για την διακοπή στο ματς με την Άλκμααρ και τόνισε ότι ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει νομικά το θέμα.

Η διακοπή λόγω φωτιάς στο γήπεδο της Άλκμααρ ουσιαστικά έβλαψε τον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Σπανό να τονίζει πως αν ήταν άλλες ομάδες ίσως ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών μίλησε στον NovaΣπορ FM για τα 30 λεπτά που απομένουν και τη... συνέχεια.

«Με αυτή την απόφαση ουσιαστικά τιμωρούμαστε εμείς. Για τα μέτρα τάξης ευθύνεται η γηπεδούχος ομάδα. Προκλήθηκε αυτή η πυρκαγιά και έσβησαν όλοι οι πυλώνες του γηπέδου. Σίγουρα δεν φταίει ο Ατρόμητος και εγώ νομίζω πως αν ήταν άλλες ομάδες θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», τόνισε.

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ατρόμητος και για τις πιθανότητες που έχει να προκριθεί είπε: «Η ομάδα έδειξε ανταγωνιστική και έβγαλε εγωισμό. Είμαστε μπροστά 1-0 και η αντίπαλος ομάδα παίζει με δέκα παίκτες. Τώρα έχουμε 30 λεπτά και κάτι για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες να περάσουμε στους ομίλους. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε νομικά το θέμα και πιστεύω πως υπάρχει υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας πάνω στα μέτρα ασφαλείας για το πώς πρέπει να διεξάγεται ένα ματς για τα play off του Europa League».

Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα του Ατρομήτου υποστήριξε: «Είναι πασιφανές πως η UEFA θέλει να γνωρίζει ποια ομάδα θα είναι στην κλήρωση για αυτό θα γίνει το πρωί το ματς. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί και μιλάμε για τα play off του Europa League».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα