Τρίτο χτύπημα και... Φέτφα!

Τρίτο χτύπημα και... Φέτφα!

Gazzetta team
Τρίτο χτύπημα και... Φέτφα!

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει Γιαταμπαρέ και Ντινγκά, ωστόσο δεν αποκλείεται ακόμα ένα χτύπημα και μάλιστα στο... 90'! Μέχρι και τον... Ροναλντίνιο έστειλαν οι Ιταλοί, τι γίνεται με Φετφατζίδη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ντινγκά, έκλεισε τον Γιαταμπαρέ, ωστόσο είναι πιθανό ακόμα ένα μεταγραφικό χτύπημα και μάλιστα στο ...90' της μεταγραφικής περιόδου. Οι προτάσεις «βροχή» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» έχουν προταθεί αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως Πιάτι, Μάξι Λόπες, Μολό, Ελάνο, Μισίμοβιτς,ενώ το goal.com έγραψε πως για τον Ροναλντίνιο ενδιαφέρονται Σάλκε, Μπεσίκτας και Ολυμπιακός. Παράλληλα, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για σούπερ ιταλική πρόταση για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, με Ρόμα ή Τζένοα να τον έχει παρακολουθήσει και να ετοιμάζει κρούση στους Πειραιώτες. Μάλιστα, αν είναι τόσο καλή όσο ακούγεται τότε θα παραχωρηθεί... Αναφορικά με τον Πάουλο Μασάντο είναι ακόμα ανοιχτό το θέμα της αποχώρησής του, μιας και Ρώσοι, Ουκρανοί θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα