«Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει!»

«Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει!»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλώσει!»

bet365

Ο Μέντες μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για τον νεανικό Παναθηναϊκό, από τον οποίο περιμένει σταδιακά να ανέβει επίπεδο, καθώς έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.

Ο 31χρονος Ολλανδός ήρθε στο «τριφύλλι» για να αποτελέσει τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής, έχοντας τις περισσότερες εμπειρίες στη θέση αυτή. Μιλώντας στους συμπατριώτες του, ο Μέντες Ντα Σίλβα αναφέρθηκε στο πρότζεκτ των «πράσινων», μίλησε για τη δική του κατάσταση και προσαρμογή ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει.

«Είναι δύσκολο να πούμε πού στοχεύει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής μας δεν έχει μιλήσει για ένα συγκεκριμένο στόχο. Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική. Εγώ είμαι 31 ετών και είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος στην Voetbal για να προσθέσει: «Μετά τη θητεία μου στην Αυστρία ήμουν ανοικτός σε προτάσεις από την Ολλανδία, αλλά ήθελα περισσότερο να αγωνιστώ σε ομάδα που θα έπαιζε στην Ευρώπη. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη ούτε με τον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο και περιμένω από αυτή τη νεανική ομάδα να μεγαλώσει».

Όσον αφορά την αποχή του είπε: «Είχα 2-3 εβδομάδες για να βρω τη φόρμα μου. Μου έλειπαν παιχνίδια, αφού είχα καιρό να αγωνιστεί. Όμως νιώθω ότι βελτιώνομαι όλο και καλύτερα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης».

Σχετικά με την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Λόγω της ζέστης που υπάρχει, κάνουμε προπονήσεις νωρίς το πρωί ή το απόγευμα. Το καθημερινό μας πρόγραμμα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει και γι’ αυτό πρέπει να βρω ισορροπία στη διατροφή μου. Λόγω της ζέστης στο τέλος των πρώτων αγώνων που έπαιξα πάθαινα κράμπες. Επίσης έχω λιγότερες ώρες καλού ύπνου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα παίζουν αργά, ένα παιχνίδι αναμονής. Εμείς στον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίζουμε επιθετικά και να πιέζουμε. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε το πάνω χέρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα