Ευχαριστημένος ο Στορκ

Δημήτρης Τομαράς
Ευχαριστημένος ο Στορκ

bet365

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Νέων του Ολυμπιακού και τη νίκη τους σε βάρος του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο Μπερντ Στορκ.

Μπερντ Στορκ: «Ήταν ένα ντέρμπι. Πάντα ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι ντέρμπι, γιατί δεν ξέρεις σε ποιο επίπεδο βρίσκεσαι, όπως το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο που δεν ξέρεις τι θα πρέπει να περιμένεις, αφού είναι το πρώτο ματς της χρονιάς. Και ιδιαίτερα όταν παίζεις στις 12 το μεσημέρι με τόση υψηλή θερμοκρασία, οι συνθήκες δεν ευνοούν και τόσο τις ομάδες. Φυσικά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Έμεινα ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο της ομάδας. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο ματς. Κάναμε τα πράγματα πιο περίπλοκα, δεν αλλάζαμε όπως έπρεπε γρήγορα την μπάλα και είχαμε πρόβλημα στην κυκλοφορία. Όπως και να έχει όμως καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης με 2-0 σκορ.

Βήμα-βήμα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς. Κατά τα άλλα ο Γιάνκοβιτς είναι ένας αρκετά ποιοτικός παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ πιστεύω. Ο Βλάχος είναι ο ηγέτης της άμυνας και διαθέτει μία πολύ καλή προσωπικότητα και είναι ο αρχηγός της ομάδας ενώ τον Στρέζο τον ξέρουμε από πέρυσι. Είναι φανταστικός τερματοφύλακας στην ηλικία του και με αρκετό μέλλον μπροστά του.

Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο, αλλά θα τους δείτε στην συνέχεια. Ίσως κιόλας στα επόμενα ματς να δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν και σε άλλους 94άρηδες ποδοσφαιριστές όπως κάναμε τώρα με τον Βουτσιώτη. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από το εάν αυτά τα παιδιά μπορέσουν να βρουν ομάδα σε Ελλάδα ή Ευρώπη για να δοθούν δανεικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα