«Σκέφτομαι τον Πανιώνιο όχι τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Σκέφτομαι τον Πανιώνιο όχι τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και επισήμανε πως σκέφτεται μόνο τον Πανιώνιο και όχι τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει από φέτος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νέας Σμύρνης που συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού μιλώντας στον «Sentra 103,3» ανέφερε:

Για το ποια είναι η θέση του: «Μπορώ να παίξω στο πλάι και πίσω από το φορ. Για μένα πιστεύω ότι νιώθω πολύ καλύτερα πίσω από το σέντερ φορ.

Για το δικό του γκολ αλλά και του Αραβίδη: «Και τα δυο γκολ ήταν πολύ ωραία. Κι ο Χρήστος τέλειωσε ωραία τη φάση, χωρίς να σκεφτεί, αλλά και το δικό μου ήταν πολύ όμορφο.

Για τις δυσκολίες στην προετοιμασία και στην αρχή της σεζόν: «Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη χρονιά κι έτσι ξεκίνησε. Έφυγαν παίκτες έμπειροι, ήρθαν νέα παιδιά, αλλά πιστεύω ότι μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο Πανιώνιος. Έχει πολύ ταλέντο η ομάδα».

Για το αν μπορεί να στραβώσει η σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για παραμονές. Ο Πανιώνιος με την ιστορία του δεν πρέπει να μιλάει για παραμονή. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η σεζόν όμως. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».

Για τους νεαρούς παίκτες του Πανιώνιου: «Οι παίκτες ξέρουν ποιος είναι ο Πανιώνιος. Μια ιστορική ομάδα. Η έδρα μας και οι φίλαθλοι μας, μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Ολοι οι παίκτες ξέρουν που είναι και ξέρουν ότι σίγουρα θα βοηθηθούν, γιατί ο Πανιώνιος βγάζει πάντα παίκτες».

Για το τι είναι αυτό που τους κρατάει δεμένους: «Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα θέλαμε να είναι καλύτερα τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι, όμως εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι αλλιώς θα διαλυθεί η ομάδα».

Για το γκολ του: «Σίγουρα περνάει κάποια σκέψη μέσα από το μυαλό σου. Εμένα μου ήρθε να σουτάρω με τη μία. Αλλά υπάρχει το ένστικτο. Ό,τι είναι να κάνεις, το κάνεις γρήγορα. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γίνονται όλα. Είναι δύσκολο να μαρκάρει ο αμυντικός σ' εκείνο το σημείο».

Για το αν χθες αισθανόταν κι έπαιξε ως παίκτης του Ολυμπιακού: «Οχι. Σκέφτομαι ότι αγωνίζομαι στον Πανιώνιο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα που με βοήθησε και με ανέδειξε και σκέφτομαι μόνο τον Πανιώνιο. Θα πρέπει να αποδείξω πράγματα και ότι ο Ολυμπιακός με πήρε γιατί άξιζα. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύω ότι αξίζω».

Για τον Παναθηναϊκό: «τον περιμέναμε κάπως καλύτερο. Δεν μας απείλησε πολύ. Εκτός από 2 φάσεις με τον Μπεργκ, που έβγαλε ο Γιαννακόπουλος. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο θα μπορούσαμε να βγάλουμε κι άλλο γκολ στην κόντρα. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του».

Για τον Γκαλέτι: «Είναι μεγάλος παίκτης. Έχει απίστευτο ταλέντο. Το δείχνει ακόμα και τώρα. Έχει μεγάλη κλάση. Έχει αποδείξει ότι άξιζε όσα πέτυχε. Δεν φοβήθηκα όταν μπήκε. Αλλά σίγουρα ανέβηκε ένα επίπεδο η ομάδα του ΟΦΗ όταν μπήκε».

Για την πορεία της Νέων στο Παγκόσμιο: «Χάσαμε δίκαια από το Ουζμπεκιστάν ήταν καλύτεροι. Αλλά σίγουρα δεν μας άξιζε να αποκλειστούμε. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Έγινε μάθημα για όλους το να χάνεις από το Ουζμπεκιστάν όταν έχεις παίξει κι έχεις πάει καλύτερα με καλύτερες ομάδες. Μας πίκρανε ο αποκλεισμός. Όλοι θέλαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ξαναπαίξουμε με το Ουζμπεκιστάν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα