«Πήραμε ένα καλό μάθημα»

«Πήραμε ένα καλό μάθημα»

Gazzetta team
«Πήραμε ένα καλό μάθημα»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους ζήτησε να κάνουν την αυτοκριτική τους. Τι είπαν οι «πράσινοι» μεταξύ τους.

Πέραν του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος πήγε στο Κορωπί και μίλησε με τους παίκτες ζητώντας τους να γυρίσουν σελίδα, ομιλία πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποίησε και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο «Ολλανδός» υπογράμμισε στους «πράσινους» την αναγκαιότητα της καλύτερης διαχείρισης των καταστάσεων μέσα στους αγώνες, ενώ είχε και τετ α τετ με πολλούς εξ' αυτών, τόσο από όσους έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη, όσο και απ’ αυτούς που έμειναν εκτός.

«Χθες πήραμε ένα καλό μάθημα. Χάσαμε από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλύτερα, χρειάζεται να τελειώνεις τις φάσεις που φτιάχνεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και θέληση», τόνισε αρχικά στους παίκτες του ο Αναστασίου.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Είμαστε νέα ομάδα και θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Ένα ματς δεν τελειώνει επειδή δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστότερα τέτοιες καταστάσεις. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για να γίνουμε καλύτεροι και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Τον αγώνα όμως τον χθεσινό από σήμερα τον ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τη Βέροια», κατέληξε.

Συγγνώμη από Μέντες

Μετά την ομιλία του Αναστασίου, τον λόγο πήρε ο Μέντες. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλη την ομάδα για την αποβολή μου. Δέχτηκα δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό και αυτό δεν δικαιολογείται για έναν παίκτη της εμπειρίας μου. Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος». Ο Μπαϊράμι από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε. Το τελικό σκορ μας αδικεί γιατί μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ είχαμε καλή παρουσία, όμως η αντίδρασή μας μετά το 2-0 ήταν τραγική. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι». Από την πλευρά του, ο Καπίνο υπογράμμισε πως δεν πρέπει αυτή η ήττα να πάρει από κάτω την ομάδα ενώ ο Κοτσόλης στάθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον νεαρό πορτιέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα