Γκαρσία: «Ηθελα να μείνουν όλοι»

Γκαρσία: «Ηθελα να μείνουν όλοι»

Γκαρσία: «Ηθελα να μείνουν όλοι»

bet365

Η Ρόμα αρχίζει το πρωτάθλημα από το Λιβόρνο αλλά την απασχολούν και τα μεταγραφικά, με τον Ρούντι Γκαρσία να μην κρύβει τον προβληματισμό του.

Οι Τζιαλορόσι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή εκτός έδρας τους νεοφώτιστους για την 1η αγωνιστική της Serie A αλλά το βασικό θέμα συζήτησης στην Ιταλία είναι το τι θα γίνει μεταγραφικά καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Πάμπλο Οσβάλντο και είναι με το ένα πόδι στο Λονδίνο -για την Τότεναμ- και ο Ερίκ Λαμέλα. Ο Γκαρσία, πάντως, πήρε στην αποστολή για το Λιβόρνο τον Αργεντίνο άσο και όταν ρωτήθηκε το Σάββατο για όλα αυτά, απάντησε: «Επιμένω σε αυτό που έλεγα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Εγώ ήθελα να παραμείνουν όλοι στην ομάδα αλλά υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι πάντα: Τα αγωνιστικά και τα οικονομικά. Μερικές φορές, μάλιστα, τα οικονομικά αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τα αγωνιστικά. Πιστεύω ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ό,τι χειρότερο για έναν προπονητή και είναι ακόμη χειρότερα επειδή αρχίζει το πρωτάθλημα πριν λήξει αυτή η περίοδος».

Μέσα σε όλα αυτά, οι Τζιαλορόσι πρέπει να αρχίσουν με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα και αυτό είπε και ο προπονητής τους, τονίζοντας πως «ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε θα πρέπει να έχουμε πλήρη την ομάδα αλλά αυτό δε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμς τώρα σαν άλλοθι. Αύριο πρέπει να νικήσουμε με το ρόστερ που έχουμε και θα δούμε πώς θα είμαστε όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, στις 2 Σεπτεμβρίου. Εμπιστεύομαι τη διοίκηση και θα φτιάξουμε μια δυνατή Ρόμα γιατί αυτό θέλουν και οι οπαδοί μας. Πιστεύω ότι η διοίκηση θα μου δώσει ισάξιους παίκτες για όποιον έφυγε ή για όποιον φύγει».

 

SERIE A Τελευταία Νέα