Έδειξε τις προθέσεις του

Έδειξε τις προθέσεις του

Γιώργος Τσακίρης
Έδειξε τις προθέσεις του

bet365

Το φιλικό με την Καλαμαριά αποτελεί μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει την βασική ενδεκάδα. ΠΗΛΙΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει αποφασίσει απέναντι στους «Πόντιους» να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει και να δει για πρώτη φορά την ομάδα που θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση το σχήμα που θα παρατάξει στο απογευματινό φιλικό. Κάτω από τα γκολπόστ χρησιμοποιήθηκε ο Φώτης Καραγκιολίδης, ενώ στην άμυνα δεξιά ήταν ο Γεωργέας με τον Τσουμάνγκα στο αριστερό άκρο. Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Ντούμπερετ θα είναι αυτός που λογικά θα ξεκινήσει δίπλα στον Σταθάκη.

Η δύναμη της ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα είναι η μεσαία της γραμμή και η τριάδα των Ρόβα-Κορδέρο-Ανάκογλου. Οι δύο πρώτοι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Ανάκογλου θα είναι ο επιτελικός πίσω από τον σέντερ φορ. Για τις θέσεις των δύο εξτρέμ ο Δέλλας χρησιμοποίησε τον Ρενάλντο Ράμα αριστερά και τον Αλέξανδρο Δημγκιόκα δεξιά δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του ενόψει του φιλικού. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπρέσεβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα