«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ όχι με τον Στέφενς»

«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ όχι με τον Στέφενς»

Gazzetta team
«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ όχι με τον Στέφενς»

bet365

Ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ με δηλώσεις του για την αυριανή(21/8) αναμέτρηση υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ:
Για τα πρώτα ματς της Σάλκε την τρέχουσα σεζόν: «Αν μπορούσε με την ανάλυση να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θα ήταν καλά. Μπροστά με την Βόλφσμπουργκ χάσαμε μερικές μπαλιές, πίσω ήμασταν καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν κατώτερη ομάδα. Μετά το 50' ήρθε η πτώση και με τον Αμβούργο κάναμε αρκετά σωστά αλλά και εκεί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, αυτό έχει σημασία. Έχουμε ενισχύσει την ομάδα μας, έχουμε δύο τραυματισμούς και δεν θέλουμε να γκρινιάζουμε, θα μπορέσουμε να γυρίσουμε την τύχη μας».
Για τα αμυντικά προβλήματα: «Πρέπει να σταθούμε στην άμυνα πιο καλά. Αλλά δε μας αφορά μόνο η άμυνα. Μας ενδιαφέρει όλη η ομάδα. Πρέπει και το κέντρο να κινούμαστε δεμένα προς την επιθετική γραμμή. Δεν είναι πρόβλημα μόνος της άμυνας, αλλά ολόκληρης της ομάδας. Μπροστά πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά και το πρόβλημα αυτό το είχαμε στα δεύτερα ημίχρονα ως τώρα. Και στους δύο τομείς πρέπει να παίζουμε πολύ ισορροπημένα».
Για τα πλάνα του εν όψει ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι υπό πίεση και τον Γκορέτζκα δε θέλω να τον βάλω ακόμα. Με τον Νόιστεντερ και τον Τζόουνς έχουμε καταφέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Ο Γκορέτζκα είναι μια εναλλακτική λύση αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τον βάλω από την αρχή στο παιχνίδι. Τον είχαμε βάλει στο δεύτερο ημίχρονο με το Αμβούργο και είχε λίγο άγχος μπροστά σε 60.000 οπαδούς της ομάδας. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αλλά θα τον προετοιμάσουμε έτσι ώστε να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».
Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τον ΠΑΟΚ: «Στο παιχνίδι που είδαμε, υπάρχει μια ισορροπημένη ομάδα, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά πιστεύω ότι έχει μια καλή και ενισχυμένη ομάδα. Έχουν παίκτες με διεθνή εμπειρία, είναι μία πολύ καλή ομάδα".
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Παίζουμε σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, πετύχαμε τους στόχους μας πέρσι και θέλουμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε τη δύναμη μας. Πέρσι εμφανιστήκαμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το στόχο που θέλουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα στις "στημένες" φάσεις: «Ο Λούκας είναι πολύ επικίνδυνος. Έχουν ψηλούς και δυνατούς παίκτες που τρέχουν στη φάση. Το ξέρουμε ότι στην άμυνα δεν κάναμε καλή δουλειά στους τελευταίους αγώνες αλλά είναι κάτι που θα το κάνουμε πολύ καλύτερα αύριο».
Για την απουσία του Χούντελααρ: «Ηταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεκίνησαν πολύ καλά. Ο Σάλαϊ είναι μια καλή εναλλακτική φέτος. Και με το Αμβούργο και με τη Βόλφσμπουργκ έδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και μπορεί να αντικαταστήσει τον Χούντελαρ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός βέβαια, με πολύ καλά ποσοστά, σκόραρε και στο πρώτο παιχνίδι».
Για το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Την έχουμε δει στο βίντεο και σήμερα θα παρακολουθήσω λίγο την ομάδα. Δεν ήταν χειρότερη από τη Μέταλιστ. Ήταν ισότιμη. Έχασε δύο σίγουρες ευκαιρίες, δεν είναι ότι δεν έπαιζε καλά. Έχουμε δουλέψει μια χρονιά για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε ξανά τις εμπειρίες που είχαμε πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το δικό μας ρυθμό αλλά είναι μία δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ».
Για την απουσία του κόσμου από την ρεβάνς: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε έναν αγώνα στην έδρας μας αύριο και οπαδούς που είναι πάντα μαζί μας. Θέλουμε να έχουμε επιτυχία αύριο και το τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα το ξέρουμε αύριο. Ο Φαρφάν είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ήταν άρρωστος 7-8 μέρες, άλλα έκανε τρεις μέρες προπόνηση, έπαιξε σε μια κατάσταση που δεν είχε επανέλθει τελείως. Με τη Βόλφσμπουργκ, είχε έρθει από την Κορέα και χρειάζεσαι κανονικά μία εβδομάδα για να συνέλθεις. Θα είναι δυνατός αν συνεχίσει να προπονείται και είναι υγιείς».
Για το ότι γίνεται προπόνηση στο γήπεδο και όχι στο προπονητικό: "Είναι καλό γιατί έχουμε τους οπαδούς πάντα, αλλά στην τελευταία προπόνηση θέλουμε να οργανωθούμε με ησυχία και είναι κάτι που το θέλουν και οι παίκτες και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση».
Για την απόφαση για την Μέταλιστ: "Δε με απασχολεί. Δε κοιτάμε καθόλου τι γίνεται με το θέμα της τιμωρίας. Μας ενδιαφέρει μόνο το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".
Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Χουμπ Στέφενς: "Δεν παίζει Σάλκε εναντίον Στέφενς αλλά Σάλκε εναντίον ΠΑΟΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα