Το Κυριάκι Βοιωτίας τίμησε το δικό του παιδί... (pics)

Gazzetta team
Το Κυριάκι Βοιωτίας τίμησε το δικό του παιδί... (pics)

bet365

Ένα δικό του παιδί τίμησε το Κυριάκι Βοιωτίας. Ο λόγος για τον Κώστα Τσάνα ο οποίος βραβεύθηκε από τους συντοπίτες του για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν ίσως κάτι πρωτόγνωρο και συγκλονιστικό που ένα ολόκληρο χωριό απέδειξε πως δεν ξεχνά. Ήταν όλοι εκεί. Φίλοι, πρώην συμπαίκτες σύσσωμη ολόκληρη η Βοιωτία στον φιλικό αγώνα παλαιμάχων Κυριακίου με την ομάδα του Λεβαδειακού προς τιμήν του Κώστα Τσάνα.

Το Κυριάκι, όπως και ολόκληρη η Βοιωτία απέδειξε πως δεν ξεχνά τις ποδοσφαιρικές αξίες και τα δικά του παιδιά. Μάλιστα, στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο ομοσπονδιακός τεχνικός λύγισε όταν και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών υπό το βλέμμα των γονιών του που στέκονταν δίπλα του με καμάρι. Ο αγώνας λίγη σημασία έχει σε τέτοιες περιπτώσεις αν και αξίζει να αναφέρουμε πως νίκησαν οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, με τον Κώστα Τσάνα να πετυχαίνει το γκολ δείχνοντας πως η τέχνη δεν ξεχνιέται...

Το παρών στον αγώνα προς τιμήν του ομοσπονδιακού προπονητή Νέων έδωσαν οι πρώην συμπαίκτες του στον Λεβαδειακό, Λουκάς Μπέλλος, Σπύρος Γκουλής, Μιχάλης Μπλέτσας, Νίκος Μπότσης, Τάσος Κόντος, Κώστας Γκαλαμέλος, Λουκάς Γκαλαμέλος, ενώ την Ε.Π.Σ Βοιωτίας εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Κώστας Νίκας και ο γενικός γραμματέας Κώστας Τάμπρατζης.

Του Παναγιώτη Τσιάρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα