«Συζητάμε με Ολυμπιακό για Μολό»

«Συζητάμε με Ολυμπιακό για Μολό»

Θάνος Σαρρής
«Συζητάμε με Ολυμπιακό για Μολό»

bet365

Οι Γάλλοι επαναφέρουν το θέμα του Μολό για τον Ολυμπιακό, με τον διευθυντή της Νανσί, Νικολά Χολβέκ να τονίζει ότι δεν έχουν σταματήσει οι συζητήσεις με τους «ερυθρολευκους», οι οποίοι, πάντως, δείχνουν να έχουν αφήσει την περίπτωσή του.

Ο Μολό έχει ξεκινήσει βασικός και στα δύο παιχνίδια της Νανσί για την Ligue 2, ωστόσο οι πιθανότητες παραχώρησής του παραμένουν πολλές. Ο Νικολά Χολβέκ, με δηλώσεις του στην «Εquipe» υποστήριξε ότι η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας και μέχρι το τέλος του μήνα να έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να ρυθμίσει τους ισολογισμούς της, ωστόσο το μπάτζετ που΄έχει είναι ελεγχόμενο και έτσι δεν θέλει να ξεπουλήσει. Η παραχώρηση του Μολό θα λειτουργήσει θετικά σε αυτόν τον τομέα, αλλά οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα περουσιακό στοιχείο που μπορεί να τους αποφέρει σημαντικά έσοδα.

«Ο Μολό αποτελεί έναν από τους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν, όπως λέμε πάντα. Θα παραχωρηθεί σε περίπτωση που γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο σύλλογος ζητά 5 εκατομμύρια, το ποσό αυτό δεν έχει αλλάξει. Πάντα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν ρωτήσει για τον παίκτη. Από Αγγλία, Γερμανία. Με δεδομένη την αξία του δεν έχει καμία θέση στη Ligue 2. Ωστόσο, όπως προείπα δεν πιεζόμαστε να πουλήσουμε. Τις απολαβές του, όπως και του Μουκαντζό, μπορούμε να τις καλύψουμε.»

Όσον αφορά τα ρεπορτάζ που τον θέλουν δυσαρεστημένο, δήλωσε: «Όχι, τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Δίνει τα πάντα. Λανθασμένα έχει τη φήμη του εγωιστή. Είναι πολύ ενεργός και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τον χρησιμοποιούμε για παράδειγμα στις δημόσιες σχέσεις μας. Είναι πραγματικός επαγγελματίας».

 

Τελευταία Νέα