Σιγουριά Μπεσίκτας, ικανοποίηση Μπίλιτς

Σιγουριά Μπεσίκτας, ικανοποίηση Μπίλιτς

Δημήτρης Τομαράς
Σιγουριά Μπεσίκτας, ικανοποίηση Μπίλιτς

bet365

Στην Μπεσίκτας βγάζουν μεγάλη σιγουριά για την υλοποίηση της μεταγραφής του Χοσέ Χολέμπας την ώρα που ο Σλάβεν Μπίλιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Απόλυτα βέβαιοι πως όλα θα πάνε καλά με την μεταγραφή του Χολέμπας από τον Ολυμπιακό είναι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας όπως μεταδίδουν τα τούρκικα ΜΜΕ. Στον εν λόγω σύλλογο περιμένουν από την στιγμή σε στιγμή να τελειώσει το deal για να γίνει δικός τους ο Έλληνας διεθνής μπακ. Ο Χοσέ Χολέμπας θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών στην Μπεσίκτας, που του δίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ και οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν περισσότερα από 2 εκατ. για την μεταγραφή του αυτή. Όσο για τον τεχνικό της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, φρόντισε να τσεκάρει τον παίκτη στο φιλικό της Ελλάδας με την Αυστρία και ήταν πολύ ευχαριστημένος απ' όλα όσα είδε. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους πως ο Κροάτης τεχνικός θέλει να δουλεύει ως επί το πλείστον με επιθετικογενείς παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα