Συμφώνησε με Ανσόνγκ και Καραπέτσα ο Πανηλειακός

Gazzetta team
Συμφώνησε με Ανσόνγκ και Καραπέτσα ο Πανηλειακός

bet365

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πανηλειακό που ενέταξε στο δυναμικό του τους Γιόσεφ Ανσόνγκ και Θεόδωρο Καραπέτσα.

Αμφότεροι βρέθηκαν την Παρασκευή στον Πύργο όπου και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο πρώτος είναι 23 χρονών Γκανέζος, αγωνίζεται στη θέση του μέσου και συνοδεύεται από πολύ καλές συστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε Κόμο, Λέτσε και Τριεστίνα. Σ'ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο είναι επίσης 23 χρονών και παίζει επίσης στη θέση του μέσου.

Ο Καραπέτσας ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους της Γκρασχόπερς και στη συνέχεια προωωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν η ελβετική Βόλεν, η Κέρκυρα στην οποία έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο όταν και μεταπήδησε στον Φωκικό από τον οποίο και αποκτήθηκε.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι ο τελευταίος έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων και αγωνίζεται κυρίως ως κόφτης.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω κινήσεων η διοίκηση του σγυκροτήματος της Ηλείας σε συνδυασμό με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, δείχνουν αποφασσμένοι όχι μόνο να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ προκειμένου αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως παρότι είχε ανακοινωθεί από την διοίκηση ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν θα ενταχτεί τελικά στο δυναμικό της ομάδας της Πελοποννήσου.

Τέλος μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν στον Πύργο κι άλλοι ξένοι παίκτες οι οποίοι θα δοκιμαστούν και σε περίπτωση που πείσουν θα αποκτηθούν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα