Στη Φούλαμ ο Μπεντ

Στη Φούλαμ ο Μπεντ

Θάνος Σαρρής
Στη Φούλαμ ο Μπεντ

bet365

Την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ ανακοίνωσε η Φούλαμ, με τον 29χρονο επιθετικό να παραχωρείται δανεικός για ένα χρόνο από την Άστον Βίλα.

Ο Λάμπερτ παραδέχθηκε ότι ο Μπεντέκε ήταν... υπερβολικά καλός για να μείνει εκτός ώστε να παίξει ο Ντάρεν Μπεντ και ο διεθνής επιθετικός τελικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Φούλαμ, όντας πλέον συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη!

Ο Μάρτιν Γιολ γνωρίζει καλά τον παίκτη, από τη συνύπαρξη τους στην Τότεναμ και κατάφερε να τον πάρει στο Κρέιβεν Κότατζ με τη μορφή δανεισμό, παρότι τον ήθελε η Νιούκαστλ και η Κρίσταλ Πάλας. Αρχικά, η Φούλαμ προσπάθησε να τον αποκτήσει με μεταγραφή, ωστόσο τελικά αρκέστηκε στο δανεισμό του. Ο Μπεντ πέρασε τα ιατρικά τεστ και ανακοινώθηκε.

«Ο Ντάρεν Μπεν είναι ένας επιθετικός που πάντα θαύμαζα. Έχει δείξει ότι είναι ένας σύνθετος επιθετικός με πολύ καλά τελειώματα, ακόμα κι όταν δεν σκοράρει συμμετέχει στο παιχνίδι και δημιουργεί φάσεις για την ομάδα του. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθε σε εμάς, μας δίνει ταχύτητα μπροστά και είμαι αισιόδοξος ότι θα προσθέσει γκολ στη φετινή μας σεζόν», τόνισε ο Γιολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα