Ανακοίνωσε Κάλφα, κοντά σε Παύλοβιτς

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Κάλφα, κοντά σε Παύλοβιτς

bet365

Η Καλλονή ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Κάλφα, ενώ προχωράει και την περίπτωση του Πρέντραγκ Παύλοβιτς.

Μεταγραφικός... πυρετός στην Καλλονή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κάλφα και φέρνει στη Μυτιλήνη τον Σέρβο επιθετικό Πρέντραγκ Παύλοβιτς προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία μαζί του.

Η ανακοίνωση για Κάλφα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Κάλφα στην ομάδα μας.

Ο 22χρονος επιθετικός (γεννήθηκε 23 Μαρτίου 1991) Νίκος Κάλφας, καταγόμενος από την Μυτιλήνη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας τριών ετών. Ξεκίνησε από την ΑΕΛΚ, όταν αυτή ήταν στο Περιφερειακό, πριν 4 χρόνια. Το 2010-2011 έπαιξε στον Εορδαϊκό, μετά στον Πανηλειακό. Στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιξε στην Κόρινθο και το άλλο μισό στην Ερμιονίδα. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος».

Η ανακοίνωση για Παύλοβιτς:

«Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Καλλονή μας συνεχίζει τις προσπάθειες της στον μεταγραφικό τομέα. Ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Πρέντραγκ Παύλοβιτς έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καλλονής. Έρχεται αύριο στην Μυτιλήνη. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Μπέογκραντ (29 συμμετοχές, 4 γκολ), συμπαίχτης με τον Γκάσιτς, που ήδη έχει αποκτηθεί από την Καλλονή. Ο Παύλοβιτς ξεκίνησε το 2004 από την Παρτίζαν, έκανε σημαντική καριέρα με την φανέλα της Νάπρεντακ, ενώ έχει περάσει και από την Τελεόπτικ και την ουγγρική Ντέμπρετσεν. Ήταν μέλος της ομάδας U21 της Σερβίας (11 συμμετοχές, 1 γκολ). Έχει ύψος 1.77».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα