Κοντά στο deal για Χολέμπας

Κοντά στο deal για Χολέμπας

Gazzetta team
Κοντά στο deal για Χολέμπας

bet365

Δύσκολα θα χαλάσει όπως φαίνεται η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας, με τη διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Τούρκους να βρίσκεται στις 250.000 ευρώ.

Οι Τούρκοι επιμένουν για σχεδόν κλεισμένη υπόθεση, οι πρωταθλητές Ελλάδας διέψευδαν το βράδυ της Τρίτης τα περί συμφωνίας, αλλά το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές πολύ δύσκολα θα χαλάσει όπως όλα δείχνουν.

Ολυμπιακός και Μπεσίκτας βρίσκονται σε επαφή από την περασμένη Κυριακή, ένα 24ωρο δηλαδή μετά το «όχι» στα 2 εκατ. ευρώ που προσέφερε ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης και η διαφορά αυτή τη στιγμή φτάνει στις 250.000 ευρώ, σύμφωνα με τη «Sportday».

Παράλληλα οι Πειραιώτες συζητούν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τα μπόνους που θα προβλέπονται στην πιθανή συμφωνία με τους «μαυραετούς», από τη στιγμή που οι Τούρκοι τα έχουν βρει με τον διεθνή άσο. Ο ίδιος θα εισπράξει περί τα 2,7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια μαζί με τα μπόνους, τη στιγμή που ο παίκτης εμφανίζεται να έχει ήδη εκφράσει στους «ερυθρόλευκους» την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη γειτονική χώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα