Κρίνεται του Ζέκα για Παναιτωλικό

Κρίνεται του Ζέκα για Παναιτωλικό

Gazzetta team
Κρίνεται του Ζέκα για Παναιτωλικό

bet365

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον Κάρλος Ζέκα, αφού θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί ένα από τα πλέον βασικά στελέχη του νέου Παναθηναϊκού, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται στην πρεμιέρα της ομάδας του με τους Αγρινιώτες στη Λεωφόρο. Ο τραυματισμός του στο μάτι τον κράτησε εκτός από το φιλικό με τη Νόριτς και παράλληλα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του για το κυριακάτικο ματς.

Τα πάντα σχετικά με την κατάσταση του Ζέκα θα κριθούν σήμερα, οπότε και θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα. Οι πιθανότητες βέβαια είναι δεδομένο πως δεν βρίσκονται με την πλευρά του αρχηγού των «πρασίνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα