Παιχνίδι τακτικής από Ρονάλντο λόγω Μπέιλ

Θάνος Σαρρής
Παιχνίδι τακτικής από Ρονάλντο λόγω Μπέιλ

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένοντας τις εξελίξεις στο θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο CR7, ο οποίος έχει πραγματοποίησε εξαιρετική προετοιμασία και αναμένεται και φέτος να αποτελέσει το βαρόμετρο των Μερένγκες, δεν έχει ακόμα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει δηλώσει βέβαιος για την ανανέωση, ωστόσο η καταλανική Sport, που φυσικά δεν την αφήνουν ασυγκίνητη τα... άπλυτα των Μαδριλένων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Ρονάλντο ξέρει ότι η πίεση βαραίνει το σύλλογο και όχι τον ίδιο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Έτσι, φέρεται να είπε στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντεζ, να «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις μέχρι το Σεπτέμβριο. Ο Πορτογάλος συναντήθηκε με τον Πέρες στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις, καθώς περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Μπέιλ. Αν δει την Ρεάλ Μαδρίτης να ξοδεύει ένα αστρονομικό ποσό για να τον αποκτήσει, τότε θα ζητήσει και ο ίδιος σαφώς ψηλότερες απολαβές!

Στο μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να περιμένει στη... γωνία, ώστε να τον κάνει «Κόκκινο Διάβολο» ξανά αν τα «σπάσει» με τη «βασίλισσα»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα