Κρίνεται το... σεντόνι για ΠΑΟΚ

Κρίνεται το... σεντόνι για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Κρίνεται το... σεντόνι για ΠΑΟΚ

bet365

Τα... αυτιά τους στην Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα έχουν σήμερα στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας την απόφαση που θα τους στείλει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρίτη και... 13 σήμερα, αλλά στον Δικέφαλο του Βορρά ελπίζουν ότι θα αποδειχθεί τυχερή και θα ακούσουν τα ευχάριστα νέα από την ΟΥΕΦΑ. Όπως είχε γνωστοποιηθεί από το προηγούμενο διάστημα, εντός της ημέρας θα παρθεί η απόφαση για την τιμωρία της Μέταλιστ, η οποία εμπλέκεται σε στημένο αγώνα πριν από πέντε χρόνια με την Καρπάτι.

Ενδεχόμενος αποκλεισμός άλλωστε της ουκρανικής ομάδας, θα στείλει αυτομάτως τους Θεσσαλονικείς στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα διεκδικήσουν κόντρα στην Σάλκε την είσοδο τους στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν η απόφαση που παρθεί (ενδέχεται να ανακοινωθεί αύριο το πρωί κι όχι σήμερα) είναι καταδικαστική για τη Μέταλιστ, ο σύλλογος του Χάρκοβο θα μπορεί να ασκήσει έφεση, στέλνοντας την υπόθεση στο CAS. Σε αυτή την περίπτωση πάντως θεωρείται δεδομένο ότι θα επισπευθούν οι διαδικασίες ώστε να γίνει γρήγορα η εκδίκασή της και να προλάβουν τις ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα