Δανεικός στον Άρη ο Καραγκούνης

Gazzetta team
Δανεικός στον Άρη ο Καραγκούνης

bet365

Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη με τη μορφή δανεισμού, κλείνοντας έτσι το ρόστερ τους!

Το δρόμο του Τάτου ακολουθεί ο νεαρός Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος πηγαίνει δανεικός στον Άρη από τον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια. Ο πρώην παίκτης της Ουντινέζε αγωνίζεται τόσο δεξί μπακ, όσο και αριστερό, ωστόσο στους «κίτρινους» θα παίζει δεξιά, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή για αυτή τη θέση.

Ο Καραγκούνης, αδερφός του παίκτη του Ατρομήτου, Θανάση, έκανε κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ και είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα λύσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» τον πήραν το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ουντινέζε, καθώς θεωρείται πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Από τη στιγμή όμως που στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να βρεθεί θέση στην 11άδα, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια και ο Άρης δεν έχασε την ευκαιρία! Η μετακίνησή του αναμένεται να επισημοποιηθεί πολύ σύντομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα