Και η Γιουνάιτεντ για Μπέιλ

Θάνος Σαρρής
Και η Γιουνάιτεντ για Μπέιλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να συνεχίζει τις πιέσεις για να αποχωρήσει από την Τότεναμ, ωστόσο στο παιχνίδι της απόκτησή του ετοιμάζεται να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρει η Independent, η αποτυχία της Γιουνάιτεντ να κάνει φέτος μια μεγάλη μεταγραφή, ίσως την οδηγήσει στο να κάνει την υπέρβαση για τον Ουαλό άσο, προοκειμένου να αποκτήσει η ομάδα την ώθηση που χρειάζεται μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο να πολκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ρόλο-κλειδί μπορεί να παίξει ο Χαβιέ Ερνάντες, αν τελικά η ομάδα του Μόγιες αποφασίσει να κάνει επίσημη πρόταση και τον προσφέρει ως αντάλλαγμα στους Σπερς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», πάντως, δεν θέλουν να χρησιμοποιηθούν από τον Ντάνιελ Λίβι ως μέσο πίεσης στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να δώσει στην Τότεναμ τα χρήματα που θέλει. Ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται στην Ουαλία, περιμένοντας να παίξει στο φιλικό με την Γαλλία, χωρίς να είναι βέβαιο το αν είναι έτοιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα