Τελική ευθεία για Πράνιτς

Τελική ευθεία για Πράνιτς

Gazzetta team
Τελική ευθεία για Πράνιτς

bet365

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό, με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας να βάζει σε πρώτο πλάνο την αποδέσμευσή του.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στο Τριφύλλι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν φτάνει στο τέλος του. Ο Κροάτης μέσος είναι ο διακαής πόθος για τους «πράσινους», που πιστεύουν ότι μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ποιότητα και παράλληλα εμπειρία στον χώρο του κέντρου και από σήμερα κυλάει... αντίστροφα ο χρόνος για την αποδέσμευσή του από τη Σπόρτινγκ.

Τα «λιοντάρια» έδιναν φιλικό το βράδυ της Κυριακής με την Φιορεντίνα, την οποί μάλιστα συνέτριψαν με 3-0 και από την Δευτέρα όπως τόνιζαν οι Πορτογάλοι θα βάλουν σε πρώτο πλάνο το θέμα των παικτών που τελούν υπό παραχώρηση. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο Πράνιτς και στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχουν απάντηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση εντός της εβδομάδας, πιέζοντας μάλιστα με κάθε τρόπο ώστε να ντύσουν τον άλλοτε άσο της Μπάγερν Μονάχου στα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα