«Ολυμπιακός όπως... Μπαρτσελόνα!»

«Ολυμπιακός όπως... Μπαρτσελόνα!»

Gazzetta team
«Ολυμπιακός όπως... Μπαρτσελόνα!»

bet365

Ο Ρομπέρτο μίλησε για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαν τη... Μπαρτσελόνα στην Ισπανία!

Ο Ισπανός κίπερ υποστήριξε με δηλώσεις του στη Nova ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μίλησε για το φιλικό με τις «Νυχτερίδες» και τον ανταγωνισμό του με τον Μέγιερι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό με τη Βαλένθια και τη νέα σεζόν: «Νομίζω ότι κάναμε άλλο ένα καλό παιχνίδι. Παίζαμε αντίπαλοι με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία και φυσιολογικά ήταν δύσκολο για μας. Νομίζω όμως ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε μία καλή σεζόν. Είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε καλή χρονιά».

Για το αν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Ισπανίας και του Ολυμπιακού: «Ναι, σίγουρα. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως είναι στην Ισπανία η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Έχει πολύ κόσμο και οι ευθύνες είναι μεγάλες. Αυτό είναι καλό για έναν παίκτη. Φέτος έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα και ελπίζω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Για τη μάχη της ενδεκάδας με τον Μέγιερι: «Δεν ξέρω ποιον θα επιλέξει ο προπονητής. Εγώ δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος, έτσι ώστε όταν ο κόουτς μου πει ''παίζεις'' να είμαι καλός και να παίξω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και τίποτε άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα