«Χτυπάει» για τρεις η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Χτυπάει» για τρεις η ΑΕΚ

bet365

Έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι η ΑΕΚ, που... καραδοκεί και για τους Κολοβέτσιο, Μπακασέτα.

Ο νεαρός στόπερ του Αστέρα Τρίπολης είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η νέα γενιά των Ελλήνων αμυντικών και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας των «κιτρινόμαυρων». Η Φούλαμ είχε διαμηνύσει στους Αρκάδες ότι αν κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη θα το κάνει μέσα στο πρώτο 10ημερο του Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η Ένωση θα «χτυπήσει» μέσα στα επόμενα 24ωρα για την απόκτησή του.

Δεν αποκλείεται δε την υπόθεση να αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το διοικητικό δίδυμο του Αστέρα, Μπάκου-Καϋμενάκη. Παράλληλα στη συζήτηση θεωρείται δεδομένο ότι θα πέσει και το όνομα του Μπακασέτα, που επίσης έχει τραβήξει πολλά «κιτρινόμαυρα» βλέμματα επάνω του. Ο 20χρονος επιθετικός έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται ψηλά στα πλάνα του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο ίδιος έχει ήδη αρνηθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ κι επίσης καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ. Στην υπάρχουσα συμφωνία άλλωστε υπάρχει αρκετά χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης και ακόμα κι αν δεν γίνει τελικά τώρα κίνηση, το πιθανότερο είναι να συμβεί τον Γενάρη, οπότε ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα